Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gigt hjælpemidler

I vores sortiment har vi samlet et bredt produktsortiment til dig, der lider af gigt, som kan gøre din hverdag nemmere. Smerter, stivhed og ømhed i fingre og led som følge af gigt, kan gøre hverdagens gøremål ret besværlige og smertefulde. Til dine daglige udfordringer har vi udviklet produkter, der er tilegnet dig med gigtproblemer.

Hjælp i køkkenet

Der er mange gøremål du som gigtpatient bliver frarådet at kaste dig ud i. Mange daglige gøremål kan dog gøres lettere og mindre smertefulde med de rigtige redskaber og hjælpemidler.
Kartoffelskrælning med gigt i hænderne, kan give udfordringer og smerter, her kan vi afhjælpe med bredt udvalg af kartoffelskrællere eller grønsagsskræller med bredt greb og non-slip belægning, som giver et bedre greb og ikke glider i hånden.
Du finder flere gode produkter til køkkenet der egner sig til gigtpatienter under kategorien ”Hjælperedskaber til køkkenet”, hvor du bl.a. også finder dåseåbnere, flaskeåbnere, åbner til marmeladeglas og ergonomiske knive der har en opretstående vinkel på skaftet.

Hjælp til spisning

At holde om et almindeligt bestik som gigtpatient kan være besværligt. Under ”Hjælpemidler til spisning” har vi bestik der har ekstra tykke greb, der gør det nemmere at holde et fast greb om spiseredskaberne. Du kan også købe mosgummi, du selv stikke dit eget bestik ned i, som giver dig et bedre greb.
Ergonomisk letvægtsbestik med greb i skum materiale kan med fordel anvendes af den, der har nedsatte kræfter i fingre og hænder.

Hjælpemidler til personlig pleje

Hjælp til hårvask, hjælp til tå-vask eller hjælp til at file og klippe negle, kan stadig udføres, hvis du har de gode redskaber der er specialudviklet til gigtpatienter og personer med nedsatte kræfter i hænderne.
Se ind under vores produktsortiment ”Personlige pleje hjælpemidler” og find det du står og mangler til dine behov.