Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Guide til valg af rollator

Valg af rollator

Rollatorer til indendørs og udendørs brug

Besøg også gerne vores fysiske butik i Randers, hvor vi har alle vore rollatorer klar. Så kan du afprøve og vælge den rollator, der netop passer til dine behov. Det giver dig trods alt den bedste sikkerhed for at træffe det rigtige valg.

Der findes mange forskellige mærker og kvaliteter på rollatorer på markedet.
Hvis du har brug et par råd og vejledning i valget og brug af rollatorerne, så står klar til hjælpe dig. Du er derfor meget velkommen til at ringe til os på tel. 2211 8616 eller skrive på email: dcs@danishcaresupply.dk.

Husk vi leverer alle vores rollatorer fragtfrit – leveret direkte til din dør.

Valg af den rigtige rollator til dit behov

Markedet for rollatorer er noget komplekst. Der findes mange forskellige mærker, kvaliteter og prisniveauer på rollatorer. Det kan derfor være vanskeligt at få et overblik over dette.

Vi har nedenfor forsøgt at give dig nogle ideer til, hvad du kan overveje, når du skal finde og udvælge den rollator, der passer til dit behov.

Vi vil altid anbefale vores kunder at vælge en rollator, som kan klappes sammen. Så kan du altid have den med på rejsen.

Der er en række forhold, som du med fordel kan vurdere, inden du foretager dit endelig valg af rollator:

 • Er det meget vigtigt for dig, at rollatoren vejer så lidt som muligt?
  Hvis ja – så kan vi anbefale vores Gepard Rollator, som er lavet i kulfiber. Den vejer kun 5,3 kg. Rollatorer fremstillet i andre materialer vejer ca. 7,5 kg.
 • Betyder sædehøjden noget for dig?
  Hvis ja – så vælg den sædehøjde på rollatoren, som passer til dig behov og personhøjde. Tag f.eks. Leopard – rollatoren – her kan du vælge en sædehøjde med 55 cm eller 62 cm. Sædehøjden måles fra underlaget og så op til sædet.
 • Skal du kun bruge rollatoren indendørs?
  – så kan du se under vores kategori for indendørs rollatorer – hvor vi har flere gode muligheder for dig. Prøv at se Jaguar-rollatoren, som er godt valg til en indendørs rollator. De er primært fremstillet til indendørs brug. De er typisk lidt smallere og kan lettere dreje rundt end almindelige rollatorer. På den måde er det lettere for dig at komme rundt i boligen. Jaguar- rollatoren har også en bakke, som kan anvendes, når du skal fragte mad og drikke fra køkkenet. De øvrige rollatorer i vores program er designet, så de både kan bruges indendørs og udendørs.

 • Kører du ind imellem på ujævnt underlag?
  Her kan vi anbefale en Lion Rollator med ekstra store hjul eller en Leopard Rollator med Soft hjul. Med disse rollatorer vil du opleve, at de giver en god aflastning af dine arme og hænder. Hjulene er nemlig mere stødabsorberende end de almindelig hjul, som sidder på andre rollatorer.

 • Ønsker du en prisbillig rollator?
  Hvis du primært ønsker den billigste rollator og måske kun bruger en rollator en gang imellem, så kan vi tilbyde vores økonomi model Impala fra Mobilex.

 • Har du brug en rollator, som kan klare en ekstra belastning?
  Her kan du vælge en Buffalo-rollator, som kan klare en belastning på op til 200 kg.

Har du brug for ekstra tilbehør, så kan du til Leopard, Gepard og Tiger rollatorerne tilvælge:

 • Bakke – hvis du gerne vil kunne transportere din mad og andre fornødenheder på din rollator.
 • Vi kan også levere et fast sæde, hvis du gerne vil have noget ekstra under bagdelen. Det faste sæde er let at montere ovenpå det sæde, som er monteret på rollatoren.
 • Indkøbstaske med lynlås – som kan bruges, når du har behov for at kunne lyne tasken og tage den med på indkøbsturen.