Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Håndholdte lupper

Forstørrelsesglas og lupper med både uden og med lys, fås i forskellige størrelser og styrker. De håndfrie lupper kan hænges om halsen med en snor. Lommelupperne er en praktisk og smart lup lige til at tage med på farten fx til indkøb, hvis du har besvær med at læse de små skrifter på indholdsfortegnelsen på varen. Lupperne kan medbringes i lommen eller i din medbragte taske.

Håndlupper med lys er til dig, som ønsker et klassisk forstørrelsesglas og lup. De kan fås i forskellige størrelser og styrker, så de kan anvendes, når du har brug for det derhjemme eller på rejsen. For Mobilux-serien kan der tilkøbes en særlig stander, så disse lupper kan anvendes både som en håndholdt lup og en bordlup.

Den håndfrie lup eller sy-luppen hænger i en snor om halsen, og kan indstilles, som afstanden kan tilpasses det individuelle behov. Som navnet tyder, er luppen håndfri, hvilket giver mange muligheder for dig, da du har begge hænder fri og stadig kan have tingene forstørret. Denne lup egner sig specielt til syning, læsning og lignende.

Indslagsluppen eller lommeluppen som den også bliver kaldt, er en lille smart lup, som du kan have med på farten. Lommeluppen kan hurtigt tages frem i f.eks. supermarkedet til at læse priser og andet. Størrelsen gør den praktisk til at tage med dig i tasken eller lommen. Luppen ligger i en lille lomme, så den ikke bliver ridset, når du har den med rundt.