Gratis fragt over 499 kr. (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Gratis fragt over 499 kr (For privat køb)

Levering 1-2 hverdage

365 dages returret

E-mærket

Letvægtsbestik

Vores store udvalg af letvægtsbestik og ultralet bestik, leveres med ergonomiske greb i forskellige materialer, tykkelse og designs.
Letvægtsbestik kan med fordel bruges af dig, der har nedsatte kræfter i hænder og fingre eller har smerter på grund af gigt.

Viser alle 17 resultater

Letvægtsbestik – Det største udvalg i DK

Her kan du finde markedets største sortiment af letvægtsbestik.
Du kan finde letvægtsbestik som kniv, ske, gaffel og teske. Til flere af modellerne kan det også leveres som vinklet bestik. Så hvis du kan have nytte af et vinklet bestik til at lette spisesituationen kan du få vinklede knive, gafler, og skeer til både venstre og højre hånd.

Letvægtsbestik med ergonomisk og fortykket greb

Letvægtsbestik henvender sig til brugere, som har nedsatte kræfter i fingre og hænder og som har svært at anvende traditionel bestik til spisning. Bestikket egner sig fortrinligt som gigtbestik, da det
er ergonomisk udviklet til personer med manglende kraft eller smerter i arme, hænder og/eller fingre. Letvægtsbestik findes i både en lige og vinklet udgave og alle med et ergonomisk fortykket greb.

Som et helt særligt letvægtsbestik findes også kombinerede bestik typer, som f.eks ske/gaffel og gaffel/kniv, begge er en 2 i 1 løsning. Denne type kombinerede letvægtsbestik anvendes ofte, hvis der er tale om nedsatte funktionsevner i den ene hånd eller arm.

Det er muligt at få letvægtsbestik i flere grebstykkelser

Du har mulighed for at vælge bestik med varierende tykkelse, som passer til håndens størrelse.